LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jun 11, 2010

Rayyan Adam Dah Tumbuh Gigi




Pagi-pagi hari lagi dapat sms dari Kak Ana kat nombor mak. Bagi tahu Rayyan Adam dah tumbuh gigi 2 batang. Arrrggggggghhhhhh teruja nak balik! Ni mata ni sampai nak mengalir air mata dengar anak dah tumbuh gigi. Now mak dan Rayyan Adam ada kat rumah Kak Ana sebab minggu ni suami kerja malam. Kesian mak pulak tinggal berdua tengah-tengah malam.



Ni pun suami tak tahu lagi ni perkembangan anak dia. Suami tengah tidur. Tak nak kacau. Yang penting diorg-diorg semua dengki. Saya suruh mms gambar gigi Rayyan Adam semua tak nak send. Memang dengki. Diorg suruh tunggu petang karang. Ye lah. Petang ni kan saya nak balik Melaka dah. Eeeee sakit nya hati. Saja je tau buat hati ni dup dap dup dap!



Kak Ana pung pang pung pang cakap, patut lah anak kau, orang makan nasi sibuk nak, orang makan roti sibuk nak. Dah tumbuh gigi dah budak ni. Hahaha.... Diorg kat sana pulak yang over exited.



Saya tanya demam tak. Diorg kata demam apa? Main macam orang besar-besar je anak kau ni.... Waaaaaaaa.... Nak balik!!! Amik EL boleh tak HR? Alasan anak tumbuh gigi. Hahahha



Update terkini : Rayyan Adam 8 bulan 2 minggu

6 comments:

zteesyahmi said...

yihuuu. sdap mggigit nenen nti hihihikhik.

eh,adam 9 bulan dhke?

~aSFaLiZa~ said...

ztee : ahaks. salah taip. 8 bulan. exited exited sampai salah taip.

pasni habis la nenen mama dia ketap ngan gigi dia

Fielah said...

ha meh aku ganti HR... pegi la balik hahahahha :p

hidayah said...

puan asfaliza:cuti anda telah lulus..pulang la pkol 5.30 nnt..hahah..ikhlas,HR sementara..heheheh

~aSFaLiZa~ said...

fielah & dayah : korg berdua dah tak nak buat QA lagi eh. fatiha, meh ko jadi QA. ni 2 org ni nk jadi HR

Unknown said...

網頁設計 網路行銷 關鍵字廣告 關鍵字行銷 餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ