LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jun 11, 2010

Eh Ni Gigi Anak Aku Lah...

Kan Rayyan Adam dah tumbuh gigi kan. Ada pulak ibu-ibu yang kata gini kat saya,


Dia    :   Anak kau ni pelik lah

Saya  :  Apa pulak yang pelik

Dia   :   Ye lah. Biasa baby tumbuh gigi bawah dulu. Anak kau ni tumbuh atas dulu

Saya :   Ni ikut atas budak jugak

Dia   :   Eh tak lah. Semua baby pun tumbuh bawah dulu



Ye lah ye lah.... Semua baby eh. Terus saya tukar topik lain sms dengan kawan saya ni. Ada ke dia kata semua baby. Maybe semua baby tu anak dia la kot. Anak dia ada dua. Dan maybe dua-dua tumbuh gigi bawah dulu.


Ni anak aku okey. Anak aku tumbuh atas dulu. Tu anak kau. Huh!!!


Karang aku cakap anak aku ni lain dari yang lain baru kau tahu. Maklumlah bakal doktor. Sebab tu tumbuh gigi atas dulu. Maybe kalau dia bakal pilot tumbuh bawah dulu kot. Tapi nak buat macam mana. Dah doktor jadi bidang pilihan. So, lain lah dengan baby lain. 



Anak kau kerja apa ek tumbuh gigi bawah dulu? Ha kau tengok aku dah merepek. Kau lah merepek sangat dengan aku

4 comments:

zteesyahmi said...

heeee mrhnye dia. tk baik tau. hehe

oh,adam pun nak jadi doc. jom kita sama2 anta anak g medicine skul.. bestnye!!

~aSFaLiZa~ said...

ztee : tak marah pun tau dia nk ckp mcm tu. tapi geram. dia tahu ke semua baby. pada hal anak dia baru 2. mak i anak ramai pun tak pelik tgk cucu dia tumbuh gigi atas dulu. dia mcm dah byk pulak makan garam

fazilzura said...

WAKAKAKAKAKKAAK..

rs nak gelak guling2

~aSFaLiZa~ said...

fazilzura : mari kita gelak sama2 kuat2