LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jun 11, 2010

Gigi Kapak

Maaf la ye puan-puan sekalian. Topik hari ni cuma berkisar tentang gigi je la ye. Hal-hal rumah tangga kita cuti dulu ye. Maybe dalam seminggu dua ni lebih baik kita belajar tentang cara-cara penjagaan gigi sahaja. Maaf la ye atas kesulitan yang berlaku. Ate anak baru tumbuh gigi. Mak nya pulak yang kemaruk.







Oh ni adalah gambar paksa rela dari mereka-mereka live dari Melaka. Akak terharu ye dik non tengok anak akak kena paksa nganga mulut semata-mata nak bagi mama dia tengok gigi kapaknya. Ye dik.. Akak memang terharu ni. Hish...



Oh satu lagi maaf la ye atas kualiti gambar. Maklum la ye... 2 MP. Nanti lah akak dapat bonus akak belikan mak akak hp yang kamera 18 MP. Eh ada bonus ke tahun ni. HR HR sementara tolong jawab soalan ni.

11 comments:

siti said...

eh elok plak rayyan...diam je bile nak tgk gigi dia...zikry x boleh usik langsung...kejap pusing ke kiri..pastu ke kanan pulak...

~aSFaLiZa~ said...

siti : hohoho...elok...ni ramai tau yg pegang dia. 3 org pegang. cian. hahahha

siti said...

ahhahah...itu rupanya cerita di sebalik tabir

hidayah said...

saya selaku HR sementara ingin menyatakan bonus taun ni tk leh beli enset mhal2 yer pn asfaliza..kne beli ubt gigi ngn berus gigi ank sbb ank dh ade gigi..heheheh...

p/s:aku ngn filah gian sementara je nk jd HR..hahahah

~aSFaLiZa~ said...

siti : tahu tak pe


hidayah : hahahha..vongok la sekor2. gila aku tergelak sorg2 baca komen kau

Fielah said...

eh apsal x balik lagi ni?? bukan timeoff ko dah aku luluskan tadi ke? hishhhhh.. dah batal kan..hujan dah ni!... balik pukul 6pm kang! hahahahahahah...

~aSFaLiZa~ said...

fielah : hohohoho... semua berkuasa HR kat blog aku. hahahah

Mamamya said...

wah2...adam dah tumbuh gigi...laju la makan kerepek n segala kuih muih raya nnti... ;)

~aSFaLiZa~ said...

mamamya : waaaa raya nanti dia setahun. tgh ligat.... habis la kuih raya org

fazilzura said...

wahh dh tumbuh gigi yek ..

same with akil ku .. gigi atas tumbuh dulu

~aSFaLiZa~ said...

fazilzura : wah sama2 membesar ye anak kita