LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jun 8, 2010

Karnival Udara Antarabangsa Melaka (KUAM)

Nama pun rumah dekat dengan airport. Mula-mula hari Sabtu dengar bunyi kapal terbang ni apasal lah dekat sangat dengan rumah ni. Macam rendah sangat je dia terbang. Tapi biasalah...Malas nak amik port.



Then, suami pergi kerja malam tu kawan-kawan dia dok bercerita pasal Karnival Udara Antarabangsa Melaka (KUAM) kat airport Batu Berendam. Tak pasal-pasal kena kutuk sebab rumah dekat pun tak tahu cerita.



So, bagi mengelakkan kena kutuk lagi, hari Ahad tu kami pergi lah jengah apa yang ada kat sana. Tengok je lah helikopter berlegar-legar atas kepala. Rasanya nak naik kena bayar. Katanya dalam 30 hengget macam tu. Kami tak naik pun. Rayyan Adam pun belum pandai lagi nak teruja-teruja tengok kapal terbang. So, bila dia besar sikit dan dah pandai main boleh la.










6 comments:

Jemari Seni said...

Teringin nak bawak helikopter...eh! hahahhahaha

Asfaliza umah dekat ngan airport bising tak bunyi kapal terobang?

~aSFaLiZa~ said...

jemari seni : rumah dekat dgn airport tapi kami sume pekak. hahahha. tak de nya bising. airport ni belum operasi angkut org lagi sbb tu tak bising sgt

Lekir said...

ni duk luar pagar airport je ni... nape tak masuk?? alah baru singgit.. tapi kalau datang kul 6.30 mmg la tutup.

kalau nak tahu detail apa ada kat dalam KUAM jom ke

http://bumimelaka.blogspot.com/2010/06/coretan-di-karnival-udara-antarabangsa.html

~aSFaLiZa~ said...

lekir : hahhahh macam tahu je ek dtg dh ptg. sbnr nya tak tahu pn naik brp hengget

fazilzura said...

sure riuh sanun yek ..

x panas ker? nmpak cm reduppp jek

~aSFaLiZa~ said...

fazilzura : time ni dh kul 6. redup la cuaca nya... time lain panas