LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jun 23, 2010

J-Card Day @ Equine Park



Sila tahu ianya jatuh pada hari yang belum bergaji. Maka hanya boleh cuci mata saja tengok apa yang ada. Tu pun pergi lunch time. 1 jam sudah.




Tu saya cuma beli bekas yang bertutup oren. Singgit lebih 1. Beli 3. Boleh lah buat-buat taruk milo ke apa ke. Tapi tadi hampir terbeli kasut Hush Puppies. Nasib kau lah kasut tak de saiz aku. Kalau tak memang kasut raya aku dah siap dah.



Para-para ibu sila tahu Mami Poko murah ye 66 pcs saiz M RM43.90. Tu pun saya tak beli sebab harga kat Melaka sikit lebih kurang sama. Drypers pun murah la. Kalau tak silap RM35.90. Ni kalau tak silap sebab serius saya lupa. Pet Pet RM29.90. Huggies tak tengok langsung sebab saya dah riject pakai Huggies. Saiz M dia kecik. Bocor. Ni yang saya tengok semuanya untuk bundel yang besar-besar je tau. Tapi memang yang paling murah Mami Poko. Pergi lah sila berebut sekarang. Sampai pukul 12 malam kang mesti ada lagi.


5 comments:

Mamamya said...

yeayyy...dah ada n3 b'gambar...broadband dah ok la tuh...:) insya'allah klu jadi hujung minggu ni akak nak dtg melaka...suka sgt....rasa mcm nak pi semua tempat yg selalu akak pegi dulu...nak makan asam pedas kat kota laksamana...nak makan yong taufu kat gadong...uhuhuhu...makan ajer kan...ntah blh masuk ke perut ntah x... ;)

~aSFaLiZa~ said...

mamamya : wah mak buyong ni bukan main lagi selera. ngidam eh. selagi boleh makan kak. untung lah kalau tak mabuk

cik daisy said...

jcard day equine ni smlm ke? (ahakss, entri2 dlm template ni xde date plak). akak ingat arini. tp mmg niat x join pun sale nih. x larat nk bersesak2. mmg tiap kali jcard day pun dia wat time lom gaji. huhu!

~aSFaLiZa~ said...

kak d: haah smlm la kak. org peknen biasa dpt keistimewaan time nak bayar kak. as tahun lepas dpt bayo dl. hahhahah. sbb bawa perut

cik daisy said...

kaki tu yg x larat berjln sana sini.. hahaha!