LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jun 2, 2010

Bila Di Rumah

Sejak Rayyan Adam dah mahir dalam program jelajahnya untuk satu rumah, saya dah tak banyak peluang nak update blog live dari rumah. Ni pun taip secara laju-laju sementara beliau tidur.



Rayyan Adam dah besar. Dah bijak. Bila dah pandai semua tu, akal dia mula lah berkira-kira nak join sekaki update blog dan facebook.



Bila kat rumah, hanya ayahnya je yang berjaya dalam misi mengupdate facebook bukan blog. Ye lah... Dah kalau ayah dia  on pc, tentu-tentulah saya yang akan pegang kuat-kuat Rayyan Adam. Kalau saya on pc, ayahnya kerja. Siapa pulak nak tolong pegang. Nenek nak kena masak ha kan dah kantoi mak kau masak kat rumah kau



Pantang buka pc or buka tv. Dia akan mengejar secara laju-laju walaupun dengan hanya merangkak. Waaaaaaaaaaaaa

6 comments:

Izan Ishak said...

hehehe...rayyan adam dah laju ye merangkak.. xbagi can kat mama nak manja dgn pc lagi...

tehr said...

salam singgah

nanti dia minta beli notebook
pastu minta broadband
hehehe

...seronoknya ada anak kecil kat rumah

Mamamya said...

itu blm adam dapat "kaki" lagi tuh...lagi la jauh dia meronda n mengemas...x menang kaki tangan nak kejor dia..hehehe....tp bila dia dah besar nnti itulah kenangan indah yg blh kita share dgn dia... :)

~aSFaLiZa~ said...

izan : mmg dia pandai tak mo bagi mama can


tehr : tu lagi panjang akal nya minta notebook plak


mamamya : now pn dok merindu dia masa baru2 lahir. apatah lagi nti bila dia dh besar. msti rindu saat ni plak

cik daisy said...

bakal IT engineer si rayyan adam ni yea..

~aSFaLiZa~ said...

kak d : aaahaaa. tu yg saya suka tu. sbb nti blh tlg mama cek ip ke, hack sape2 pya blog ke. hahhahah...now as tak pandai tu sume