LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

May 26, 2010

Undi Jangan Tak Undi

Terima kasih la ye kawan-kawan yang rajin tolong undi. Terima kasih la banyak-banyak. Lebih kurang seminggu dah naik mencanak undian Rayyan Adam. Hish tak tahu la lagi apa nak ucap. Boleh tak nak cakap entry ni khas untuk Irwan sebab dia lah yang paling rajin mengundi. Penat tau. Maybe dia nak tengok gambar Rayyan Adam banyak kali kot. Ye lah. Orang dah nak jadi bapak. Tak lama lagi dapat baby boy. Mesti kau nak muka anak kau sama dengan muka Rayyan Adam yang hensem ni kan. Hahahahaha... Nanti kau ada anak girl aku masuk pinang eh untuk Rayyan Adam. Hahaha...Motif?








2 comments:

suamihanyisterizuki said...

aku undi gak beb, tekun buat dr irwan...lagik lenguh jari aku dowhhh..ko kena blanje nes gak kt aku...esok...

~aSFaLiZa~ said...

hany : hahahahha....nak jugak intprem. aku lupa lak nak sebut nama ko tadi. nti la aku buat lagi entry khas utk ko