LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

May 3, 2010

Konsert Double Trouble


Tak payah cerita banyak. Dah tahu dah konsert otai ni memang best. So ralat sebab tak dapat pergi. Ikutkan memang nak pergi. Tapi memikirkan saya perlu rehat di rumah, saya lupakan perkara terhebat ini. Hope, lepas ni ada peluang tengok diorg perform live sebelum diorg tak boleh perform lagi. Maklum lah...Umur ada semua dah meningkat. Jeles okey tengok ofismate pergi. Wah..Boleh gitu

2 comments:

cik daisy said...

hmm.. kite pun melepas.. hubby je yg pegi layan konsert. pk2 keadaan yg membuyung ni.. x larat nk bersesak2 berdiri.

~aSFaLiZa~ said...

cik daisy : rugi kan kita2 yg dah jadi mak org ni