LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

May 13, 2010

Family Vacation 2010 - Jerlun Kedah

Masih lagi edisi percutian kami. Actly biras saya aka Kak Long staf KEMAS. So, rancangan diatur dengan baik. Kak Long yang uruskan penginapan kami semua di hostel KEMAS Jerlun tak tahu nama sebenar.



Dengar macam tak menarik kan tempat tidur kami? Awalnya jugak saya kata, apasal tak tempah homestay ke, hotel ke apa ke. Ni takkan nak tidur ramai-ramai kat dorm?



Nak tak nak setuju je lah kan. Tapi bila sampai, tak de lah keji sangat tempatnya. Selesa. Saya boleh tidur sebelah suami lagi. Ingat kan tak dapat nak berkasih sayang cuti-cuti macam ni.



Sarapan pagi pun best jugak. Abang Long order nasi lemak sarapan pagi tu. Nak try nasi lemak orang Kedah macam mana gak kan.

 















4 comments:

Ena said...

Bestnyerrrr..

:)

~aSFaLiZa~ said...

Ena : mmg best sgt2

kella said...

seronok sangat!...

mula2 tengok gambar kat atas tu agak terkejut sebab iras sangat macam kawan masa kat 'u' dulu, ingatkan dia! hehehe..

tq..folloe me.. :)

~aSFaLiZa~ said...

kella : saya kan dah biasa tau dgn ayat mcm ni, eh muka ko kan sama dgn bla bla bla. hahahhaha....tiap kali pergi tempat baru mmg akan jadi macam ni. dlm blog pun ada jugak org kata. huhuhuhu