LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

May 13, 2010

Family Vacation 2010 - Hari Ibu


Vacation kami tempoh hari jatuh pada hari ibu...So, ada suprise untuk ibu-ibu dalam family kami. Termasuk lah ibu muda ini. Kredit to Zairul anak buah suami yang merancang menyuruh kawan dia kat Kedah beli kek untuk ibu-ibu.



Saya ni kira merangkap ibu saudara nya lah kan walaupun umur sikit lebih kurang sama. So, no wonder la nama saya ada tertera kat atas kek tu. Kami ni ibu-ibu pun tiup-tiup lah lilin sama-sama.











Sangat sedap kek nya...Thanks to Zairul and all my sis in law, my brother in law....Best sangat-sangat join this family. 



And thanks to abang bawa sayang dengan Rayyan Adam dan mak sayang jalan-jalan makan angin. Thanks jugak sebab bagi kebahagiaan ni pada sayang. Semoga ia akan jadi milik sayang dan keluarga kita untuk selama-lamanya. I love u so much than everything.

6 comments:

cik daisy said...

cedapnyer kek.. lg lar mkn beramai2 camni.. hehe.. hepi belated mother's day yer as ;)

~aSFaLiZa~ said...

cik daisy : tq kak d. kek ni mmg sedap sgt2

fazilzura said...

salam kenalannnnnn

wahh besh nyeeeee ado 2 kek lg tu ... sakan betui

~aSFaLiZa~ said...

fazilzura : salam kenal jugak...semua puji kek. hehehe. keknya sedap

Mak Su said...

semua happy :)

best :D

~aSFaLiZa~ said...

Mak Su : yup. sgt hapy