LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

May 18, 2010

BabyIbu Giveaway: SecretBargains













Dah lama rasanya tak join contest. Kali ni saya nak join BabyIbu Giveaway: SecretBargains anjuran BabyIbu




Apa yek yang buat saya tertarik nak join giveaway ni. Dah tentu lah hadiah-hadiahnya. Tuan rumah kata suruh pilih mana-mana hadiah yang kita suka dan bagi tahu kenapa suka. Tapiiiii saya nak pilih semua tau. Sebab semua pun best. Serius. Kalau lah boleh menang semua. Dan yang paling penting kenapa pilih semua, sebab nya ialah freeeeeee....




Sesiapa yang mahu join sama masih ada masa 2 hari lagi mulai hari ini tau. Tarikh tutup 20 Mei 2010. Nanti boleh lah jengah  BabyIbu atau Secretbargains




Hadiah Utama

Saya nak hadiah utama ni. Saya tak pernah ada beg warna merah....Bagi lah kat saya eh....Boleh lah....





Percaya tak saya tak pernah ada cermin mata hitam. Cermin mata putih adalah. Yang ni pun saya nak....Tuan rumah....kasi la can saya menang hadiah ni




Victoria Secret EDT (Secret Charms)
Wahhhh perfium....Nak jugak. Tamak!!! Mesti wangi





Hadiah Saguhati

  • Voucher RM 20 x 2 pemenang
  • Voucher RM 15 x 3 pemenang
Hmmmm paling-paling sengkek pun....Kalau tak dapat hadiah kat atas....Apa salahnya bagi hadiah saguhati. Saguhati pun best apa....