LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apr 14, 2010

Saya Mahu Dia Sekarang

Sayang...mama tengah rindu sangat dekat sayang. Saya mahu dia sekarang. Mahu Rayyan Adam sekarang. Saya yang sangat rindu pada anak ini.  Saya yang dalam emosi tidak menentu. Kondisi saya tidak stabil. Hormon saya kucar kacir. Mahu dia sekarang jugak. Rayyan Adam yang tak nak bersuara hari ni bila call. Mama lagi tertekan. Mama call banyak kali. Mama cover suara tak nak nangis nanti nenek tahu mama sedih. Sayang...Mama rasa mahu saja balik hari ini. Tapi mama tak mampu. Mama letih. Nanti mama malas kerja. Sayang rindu mama jugak tak?



5 comments:

Ena said...

Alahai sedihnye..

sy pulak jd sebak.. sbb tak boleh berjauhan dr anak2.. huhu..

sabar ye!..

~aSFaLiZa~ said...

Ena : selalu meratapi nasib jauh dgn anak. sedih...

zteesyahmi said...

as. awk duk bjauhan ngn baby ker?
awk ktne. baby ktne?
sabar yerrr..
saya blh rase, sbb saya pnah jugak bpisah dgn baby saya, tu pun 3mnggu jer...

jujahxo. said...

"rayyan pun induuu sama mama!!" kata rayyan :)

~aSFaLiZa~ said...

zteesyahmi : sejak saya kawen saya duduk berjauhan dgn suami hampir 2 tahun dah ni. my ofis at KL, suami & anak kat melaka. saya hanya jumpa on wekend jek.


jujahxo : anak mama dah pandai ckp???