LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apr 15, 2010

CONTEST HIJAU





Kali ni mahu join contest rakan sepejabat yang hantu hijau buat. Nak cuba nasib mana lah tahu kan kot-kot menang ke kan. Tapi rasanya tak menang kot sebab dia kenal saya kan. Hahahahaha. Ko tak bagi aku menang siap eh HANY. Syaratnya macam biasalah kat bawah ni... Siapa mahu join click je kat gambar kacang panjang tu



1. Mesti lah ada blog, seorang blogger la kan...ada kan ada kan...
2. Jadikla follower mzhany yer...alaa senang jer kan klik jer button FOLLOW kat sebelah kanan ni 
3. Buat entry mengenai contest nih, dengan tajuk CONTEST HIJAU
4. Entry ni mestilah dijadikkan sticky entry sehingga 16April2010.
5. Upload gambar kat atas, dan di link kan kepada entry CONTEST HIJAU nih.
6. Tarikh tutup contest ni adalah 16APRIL2010
7. Sila tinggalkan komen serta link entry contest hijau anda kat ruangan komen ni yer. Contoh : http://mzhany.blogspot.com/2010/04/contest-hijau.html


Apa yang perlu anda buat adalah, uploadkan 1gambar Hijau, tak kisahla gambar tuh ada objek hijau ker, gambar korang pakai tudung hijau ker, baju hijau ker seluar hijau ker, ape ape la yang bewarna hijau...walau secoet pon kaler hijau dalam gambar tuh tetap di terima yer..hany tak kejam sangat...hahaha (sbb dah tau tak ramai yang suke hijau kan)...ok faham kan kan! kalau tak faham, boleh bertanya yer...

okesh..untuk hadiah hadiah nye pulak adalah...

4 orang pemenang akan di pilih
hadiah adalah WATERMARK, dari http://eybizzonline.blogspot.com
korang tahu kan watermark itu aper? hehehe, ok ok korang tak jakun macam hany kan...ala yang selalu orang letakkan kat gambar tuh, macam contoh gambar kat atas, watermark mzhany.blogspot.com. ha ituler watermark, tapi hadiah ni bukan sebodoh itu watermark, tapi yang chumel chumel laaa...sila visit blog eybizzonline nih...yang mana satu hany order? hehehe rahsia lah yer...


HAPDET:
1. Gambar menarik akan di pilih
2. Gambar mestilah ori, xleh edit (sbb kalu edit, kamu yg terer editing misti chanteq kan gambar)






So saya mahu letak ini gambar



Kain ni sangat bernilai kerana ini adalah pemberian bakal tunang aka kain hantaran masa saya bertunang. Masa tu tema hijau. Tapi ini corak bukan pilihan sendiri. Pilihan keluarga suami masa tu sebab barang hantaran beli sendiri-sendiri kononnya nak suprise.

4 comments:

Jemari Seni said...

Salam Asfaliza... Ada contest! Insyaallah Haku masuk.

~aSFaLiZa~ said...

Jemari Seni : ni bukan contast saya. tapi kawan saya

SYAbAR said...

Salam dik Asfaliza

Terima kasih sudi jengah blog akak walau seketika.

Masih baru rupanya adikku ini dalam gerbang perkahwinan. Fasa mengenali pasangan 5 tahun dik, lalui segalanya dengan keriangan dan hati yang terbuka, sentiasa give and take. Mengalah tidak semestinya kalah, yang penting ajak berfikir dan bukan berbalah....

Berceloteh pulak akak ni.... do keep in touch dik. Wassalam.

~aSFaLiZa~ said...

SYAbAR : btl kak. saya pun masih dalam tempoh mengenali pasangan. tq 4 ur advice