LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apr 14, 2010

Habuan Untuk Si Hensem


Habuan untuk si hensem yang minggu ni kesihatannya baik-baik saja. Tak buat perangai. Tak banyak karenah. Tak banyak nangis yang ni memang tak banyak dari lahir lagi. Tapi yang tak best bila tak nak orang mama jadi susah. Nak take time untuk makan pun mama tak boleh sebab si hensem ni manja. Dia memilih siapa yang mahu dukung dia. Agak-agak dia tak berkenan je, dia akan keluarkan siren trela. Okey tak pe. Mama tetap sayang. Nanti balik mama jumpa kasik Rayyan Adam pakai stokin twinkle twinkle little star ni eh



4 comments:

suamihanyisterizuki said...

anak ko ni b yk brg olen aku tgk...

~aSFaLiZa~ said...

suamihanyisterizuki : yg byk jual kat kat kedai color striking2 ni oren n merah. karang aku pakai kan merah nmpm mcm girl plak. hijo mcm tak cantik je sume. hahahhahhah. jgn mara aaaa

Muhammad Adam Rayyan said...

eh, nama anak auntie sama dengan nama adam lah!! bleh geng!!!

~aSFaLiZa~ said...

Muhammad Adam Rayyan : nti auntie kirim slm baby auntie okey. cuma nama baby auntie tak de muhammad. bukan takat namanya je tau sama. layout blog kita pun sama. konpius2. hahahhaha