LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apr 9, 2010

SAYA MAHU BLOG SAYA DI JELAJAH OLEH BEN ASHAARI



Masa saya jalan-jalan kat blog Maksu saya jumpa lah bloger otai beb. Tu gambar dia tengah berpeluk tubuh tu. Hensem kan? erkkk abang tak marah kan. abang lagi hensem. Macho pulak tu. Macam model. Macam pelakon hindustan pun ada. Hati ni berdetap detup malu malu kucing nak......




SAYA MAHU BLOG SAYA DI JELAJAH OLEH BEN ASHAARI kerana 




  • Saya budak baru belajar budak ke?
  • Saya nak jadi bintang popular nak gelemer macam dekat ABP
  • Teringin nak dikomen oleh bloger fofular
  • Nak tambah kawan-kawan 
  • Nak syer pengetahuan, pengalaman, penulisan, pembacaan bla bla bla
  • Nak jadi rajin macam si hensem ni 1 hari boleh kasik 20 entry tau
  • Cita-cita saya dah bertukar nak jadi bloger
  • Teringin nak berhenti kerja sebab nak buat full time bloger gilos
  • Encik hensem ni kan boleh tolong kasik promote blog saya tau.



pst pst pst pst....BEN ASHAARI meh la jengah kat blog ala ala segan ni. Malu..... lalalalala

6 comments:

zteesyahmi said...

sape die ni? hhuhuh

zteesyahmi said...

eh mcmne bt type2 pastu potong balik tu..?

~aSFaLiZa~ said...

zteesyahmi : dia ni kira otai gak la. saya pun baru je jumpa dia. meh la kita pakat join promosi dia


yg potong2 tu kan awak kena tekan 1 buton yg ada kat atas box posting tu. try cari

saya pun tak reti nak terang kan. huhuhu... cuba try tgk kat sini. mayb boleh membantu

http://maribinablog.blogspot.com/

~aSFaLiZa~ said...

lupa nak bagi tahu button tu ada tulis upgrade ke apa macam tu la. dia ada masa kita nak buat posting

zteesyahmi said...

ooo tq as.. tk try lg.. hehe.. kalo dh try leh la kredit utk. awk nti yer ;)

erm.. sye pun lom smpat lg msuk blog org hensem tu hehehe.

~aSFaLiZa~ said...

zteesyahmi : welcome