LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mar 2, 2010

1 Tahun

Sudah 1 tahun saya di sini. Semuanya atas pengaruh dan sokongan rakan sepejabat. Hany, filah dan fatiha...Tq to u all semua kerana berjaya membuat hasutan. Saya pernah kata kalau saya cipta blog hanya bila saya pregnant. So bila positif je selepas 5 bulan perkahwinan saya rasa macam nak bercerita jugak lah. Cuma pada awal-awal dulu tak banyak sangat yang saya tulis. 


Blog dunia asfaliza ni tercipta ketika umur Rayyan Adam lebih kurang 6 minggu dalam kandungan. Rayyan Adam adalah punca segala-galanya. Kerana kewujudannya saya berkongsi di sini. Dan yang paling penting juga kerana suami juga adalah semangat saya di sini. Berkongsi tentang kebahagiaan, kegembiraan, kesedihan, keterujaan dan segalanya. Di sini saya gembira kerana boleh menggambarkan perasaan, membenarkan saya berkawan dengan ramai kenalan, berkongsi idea. Ya saya sangat seronok. Kepada rakan-rakan blog terima kasih juga.


Selagi termampu, saya akan cuba mempertahan apa yang telah saya cipta di sini...

6 comments:

suamihanyisterizuki said...

TAHNIAH!!!

~aSFaLiZa~ said...

tq

fielah said...

berkarya itu adalah hak semua insan :) teruskan usaha k...

~aSFaLiZa~ said...

amboi filah. berkarya la sangat yek

cik daisy said...

hepi blog anniversary.. haha!

~aSFaLiZa~ said...

cik daisy: anniversary la sgt kan. hehehe...malu...