LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

May 20, 2009

Miskin Ke

Serius aku rasa macam orang miskin. Sebabnya husband terpaksa cari public phone malam-malam pas dia balik kerja semata-mata nak call aku. Tak canggih langsung tak pakai hand phone ni. Nasib baik husband terlalu banyak koleksi peribadi duit syiling dia. So itu bukanlah satu masalah besar bagi dia. Berbotol-botol ada. Maknanya bukanlah miskin sangat kitaorang ni tak boleh nak call pakai hand phone. Siap lawaking dia cakap lepas dia call aku ni dia nak pergi merempit. Gila dasyat percintaan aku dengan dia macam Mat Rempit dengan Minah Rempit. Lepas tu siap minta maaf konon kata ganggu aku tipon malam-malam. Hello....Korang tak seronok ke bercinta dengan cara macam ni?

2 comments:

Hanybunny said...

berbaloi baloi... ;)

~aSFaLiZa~ said...

berbotol-botol....