LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sep 13, 2012

Suri Rumah




Assalamualaikum...


Ketika ini sedang bersiaran secara langsung sebagai suri rumah tangga sepenuh masa SAMBIL BEKERJA....


Yup.. Saya dah pun berhenti kerja. Cuba menyesuaikan diri lagi. Maklum lah dah 4 tahun bekerja sebelum ni. 


Pagi-pagi hantar si kecik ke sekolah. Tengah hari mencari ruang untuk rumah ku syurga ku. Buat apa yang patut... Mengemas. Memasak. Mencuci. Tidur. Huhuhu... Petang pulak amik si kecik dari sekolah. Tu lah rutin harian setakat ni


Dan dalam masa yang sama masih meneruskan projek membaking. Alhamdulilah rezeki orang order apam polka dot dan cupcake tak pernah putus setakat ni.


Nanti-nanti ada masa saya cerita hal bisnes dari dapur rumah saya ye...


Hope rezeki saya dan keluarga semakin bertambah dan dimurahkan. Semoga segala beban hutang piutang diringankan dan dipermudahkan jalan untuk membayarnya.... (hutang rumah... hutang kereta... hutang bil telefon...hutang astro). Huhuhu. Semuanya hutang kan...

5 comments:

nur anis said...

waa..akak bisnes dari rumah ye..semoga murah rezeki kak..:)

JaSSNaNi said...

jalan2 lepas lunch... ngantok2 ni mmg best jalan cuci mata kat rumah kengkawan.. hehehe.. :)
ok.. nanti citer hal bisness tu ye.. :)

Sherwieyna Muzzawer said...

Wah bestnya boleh layan si kecik tu puas2!

mood: tiba2 nak berhenti kerja jugalah..hehehe

AzuraFazil DIN said...

zr pun last keje sok .. pehtu tunggu banak .. lepas pantang xde keje lg kut ( malas nak hrp janji2 bos yg suke ckp belit2 ) ..

tingin jgk nk membaking

Nens Collection said...

pekerjaan paling mulia adalah s/rumahtangga..;)