LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aug 16, 2012

Risau

Wah semua orang dah mood raya ye. We all pun nak beraya jugak. Mood kerja pun memang dah ke laut. Bosan dengan persekitaran yang tak best 


Tapi tu la.... Rayyan Adam belum sihat lagi. Serius kitorg lebih fikirkan kesihatan dia daripada raya. 


Masuk hari ni dah seminggu gatal dia tak baik. Dia macam ni. Pagi elok hilang semua gatal-gatal tu. Tiba senja mula naik kat bahagian lain pulak. Tompok-tompok tau. 


And now we all tengah berubat cara kampung pulak. Orang tua-tua kata sembur kan. Pagi ni pun ayah dia amik EL jaga. Kata pakcik yang semburkan tu, Rayyan Adam tak boleh mandi. Makan semua kena pantang. So, kita takut teacher dia kat taska langgar pantang. Terpaksa la salah sorg cuti awal.


Huh. Nak raya dah ni wei!!!

2 comments:

AzuraFazil DIN said...

saba ye...
alahai bile anak sakit ni mmg hati x tenang...

emm pelik jgk ye sakit nye, nk malm ado balik gatal2.. try le pi brubt kt ustaz2... kut2 kene kencing setan ker.. zr penah kene jgk , nk malam je miang2 semcm .. ghuper nye ado yg kite x nmpak ..

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Hope Rayyan dah sembuh. Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.