LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mar 6, 2012

Pizza Hut Diskaun 50%

Ok disebabkan iklan yang pung pang kata Pizza Hut ada diskaun 50% mari kita menerjah apakah yang didiskaunkan tu. 


Rupanya!!! Betul ada diskaun 50%. Tapi hanya menu yang telah ditentukan untuk hari yang telah ditetapkan setiap hari. Faham ke idok ni. Tak faham mari tengok gambar di bawah. Sila la hafal


So kami mengunjung pada hari Sabtu. Yang best cuma kek tu je. Pizza tarak diskaun. So kita pilih meal 1 plus chicken wing.. Cukup lah untuk 3 beranak konon nya. Rupanya si kecik tu dah pandai makan pizza kau....


Nak mula dah aksi beliau melanting segala harta benda


Aksi 2 beranak berciomolot di khalayak ramai


Ni la yang saya order tu. Sedap wo!!!! Kek ni besar. Cukup desert untuk 2 orang makan. Tapi si kecik tu kita sorok-sorok sikit. Beliau tak boleh makan coklat sangat. Takut uwek uwek


Kan dah kata sedap. Pakkal je perut dah kenyang. Kalau tak memang kasik tambah wo!!!




So total makan 3 beranak hanyalah RM40. Ok what

3 comments:

munna said...

kek chocolate valcano tu mmg bestlah....

anitadiana said...

kak ita pun rasa mcm tertipu gak....nak buat mcm ne...time nak makan tu ..makan aje lah...

anitadiana said...

kak ita pun rasa mcm tertipu gak....nak buat mcm ne...time nak makan tu ..makan aje lah...