LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mar 7, 2012

Coconut Shake @Klebang

Pung pang pung pang orang kata coconut shake kat Klebang ni sedap kan. Kita pun memang selalu berjimba ke sana. Makanya mahu la jugak mencuba coconut shake yang dah masuk kat Jalan-Jalan Cari Makan ni.


Komen? Biasa-biasa je kot. Sebab saya boleh jumpa yang lagi sedap kot. Huhuhuu


Then ditambah dengan pengisar dia yang dah tumpul. So rasa la kelapa tu boleh digigit-gigit.


Makanan kat sini semuanya dah siap-siap bungkus macam nasi lemak or mee goreng. Kuih muih pun ada. Tapi alahai. Karipap tu suami kata inti angin jek. Boleh goncang woooo!!!


Kat sini ada 2 kedai. 1 provide untuk bungkus je. Ada kat tepi jalan. Beratur panjang siapa yang nak membeli. Dan 1 lagi kat dalam yang kitorg duduk ni. Ramai orang. Cina majoriti datang. 


Harga tarak ingat. Sowiiii. 





Sekarang kalau order mesti untuk dia dah segelas. I am big boy mama!!!

5 comments:

Mama Likha said...

ingt lg satu thn dulu, femes btul coconut shake.. skrg dh makin pupus kot. dh lama kite tk mnum ni... mcm sedappp jerrr :P

gee ryder said...

alamak! sedapnye!!
lama tak makan

OgysiJemariSeni said...

Macam terasa-rasa pulak lalu kat tekak coconut shake ni hehehhe

Ct Fazilah said...

Coconut Shake - klebang tak sedap....Area Batu Berendam ada...Best...

maszmadi said...

sedapnyer.. ritu pi melaka x sempat terjah.. nak kena pi lagik nieh..