LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nov 23, 2011

Tempahan Hantaran Pertunangan Apam Polka Dot Untuk Encik Salleh

Sekali lagi syukur kepada Mu Ya Allah atas rezeki yang diberi. 


So kali ni adalah tempahan dari my cousin Kak Ila untuk adik nya (dah tentu la sepupu aku jugak), Encik Salleh. Ok kitorg tak panggil dia Salleh. Hehhehe. Macam skema pulak panggil Salleh. Nick name dia dari kecik ialah Yoyo. Suami saya asyik tergeliat lidah je nak menyebut Yoyo terhadap orang lelaki dewasa. Entah apa-apa jek.


Now let see my apam polka dot again. Nyum nyum nyum



Tema nya ialah pink. Tapi saya secara sukarela match dengan purple.



Untuk gubahan macam ni 80% ialah hasil tangan mak. Tangan saya adalah kejung. Hanya 20% sahaja diguna pakai. Harap maklum. Huhuhu







Fiiling kaya. Sangat recommend sangat-sangat. Memang sedap gila (sila masuk bakul angkat sendiri). Macam kaya ball








Jadi, adakah mahu menempah apam polka dot dari saya?


Harga


100 biji RM25
(Minimum tempahan 100 biji)


Untuk tempahan hantaran seperti di atas 

RM30 (Apam polka dot 35 biji + kotak + reben atau bunga sebagai gubahan)
RM25 (Apam polka dot 35 biji + kotak sahaja)



Filling

Strawberry
Blueberry
Kaya
Coklat cip


 
Free of charge untuk penghantaran di sekitar Melaka Tengah
Saya akan tambah RM5 untuk penghantaran di kawasan Alor Gajah dan Jasin



Dan kalau ada permintaan secara pos, kalau ada kelapangan, dengan rendah dirinya saya menerima tempahan anda.


Boleh hubungi saya

012-7506472
atau 
aszbard@gmail.com

6 comments:

kanzaenterprise said...

salam perkenalan..bessstt sgtt blog nie!!! jom singgah...jgn lupa follow:) thanks...

pena rozie said...

Cantik la...

qiera kamil said...

menarik nye kak!!!tapi nk tempah cm jauh jek...huhu.sdapnye!!

~aSFaLiZa~ said...

kanza : tq

PR : huhu. malu

qiera : tu la pasal. jauh. kang qiera g jumpa adik kat melaka mai la singgah rumah akak. nak kasik free kat umar je. huhuhuu

Anonymous said...

Having read this I thought it was extremely enlightening.
I appreciate you finding the time and energy to put this
information together. I once again find myself personally spending a significant amount of time
both reading and posting comments. But so what, it was still worth it!


Also visit my webpage ... simply click the following internet page

Anonymous said...

I've been browsing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. In my view, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the web will be a lot more useful than ever before.

Have a look at my homepage Pur Essence Anti Wrinkle