LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nov 16, 2011

Bakal Suri Rumah

Yes. Saya bakal menjadi suri rumah. But not now. Kalau tak de aral, pertengahan tahun depan.

Target sebelum raya. Insyallah. Doakan yang terbaik untuk saya dan keluarga.

Perancangan macam mana?

Ye dah ada dah perancangannya. Satu untuk jangka masa panjang. Satu untuk jangka masa pendek. Perancangan ni lebih kepada kewangan la. 

Tapi apa-apa hal, kena jalankan dulu, baru boleh cerita detail.

Slow-slow kayuh. Letih dah duduk jauh-jauh laki bini ni. Letih badan. Letih otak.

8 comments:

IbuDhira said...

yeayyy!! aku doakan semoga dipermudahkan apa yang dirancang..penat kan jd weekend wife nih..

~aSFaLiZa~ said...

rini : yezaaa... hope segalanya dipermudahkan

hakak CNN said...

huwaaa menjelesnyerr...cemburu cemburuuu...!!

harap semuanyer berjalan seperti yang dirancan dan dipermudahkan.insyaAllah.

maszmadi said...

bestnyer kalu dapat dok umah n layan anak membesar dpn mata kan..... siapkan makan pakai suami..... hurm, tunggu pencen la kalu nak gitu.. huhu

munna said...

semoga semuanya berjalan lancar ye.... kak munna pun ada plan nak full time housewife tapi tgk keadaan dulu

SiTi said...

wah...moga perancanagn tu berjalan lancar ye....

Marina said...

wah seronotnye...banyak masa terluangla nanti yer?

~aSFaLiZa~ said...

cnn : mari join kalau menjeles. hehhehe

masmadi : nk tgu pencen lama tu

munna : ye la kak. nk buat ni kena plan betul2

siti : amin

marina : of cozzzz...insyallah. amin