LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nov 25, 2011

Apam Polka Dot 100 Pcs

Alhamdulilah rezeki lagi. Order daripada Puan Khalilah di Manipal Collage, Melaka. 100 pcs. Tqvm



Filling coklat cip. Sangat sedap tau




Mahu mahu menempah apam polka dot dari saya?


Harga


100 biji RM25
(Minimum tempahan 100 biji)


Untuk tempahan hantaran seperti di atas 

RM30 (Apam polka dot 35 biji + kotak + reben atau bunga sebagai gubahan)
RM25 (Apam polka dot 35 biji + kotak sahaja)



Filling

Strawberry
Blueberry
Kaya
Coklat cip


 
Free of charge untuk penghantaran di sekitar Melaka Tengah
Saya akan tambah RM5 untuk penghantaran di kawasan Alor Gajah dan Jasin



Dan kalau ada permintaan secara pos, kalau ada kelapangan, dengan rendah dirinya saya menerima tempahan anda.


Boleh hubungi saya

012-7506472
atau 
aszbard@gmail.com

4 comments:

munna said...

murah rezeki dgn apam polkadot ni ye Asfaliza

Nens Collection said...

wahh,sume comel2 apam ni..

Alin Marlini said...

Salam asfaliza..

amik resepi dr kak arah ye..

dah try jugak 2-3 kali resepi yg sama (tp bkn resepi kak farah)..tapi apam jadi kenyal cam pemadam plak..pehtu ada bau telur...

adakah asfa follow kak farah punyer ok gebus tak apamnyer?

~aSFaLiZa~ said...

alin marlini : yup mmg amik resepi dr kak farah. sebijik sebotol

hmmm yg bab gebu tak reti la nk bagi tips. cuma saya berpandu kan pada baking powder je la.


then bab bau telur tu mmg betul. saya tambah 1 penutup botol esen vanila. sure punya wangi. mak saya yang ajar