LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jun 27, 2011

Sukaneka Taska


Oh ini bukan sukaneka taska anak saya ye. Harap maklum.




Hari Sabtu lepas menggagahkan diri bersosial di depan rumah sendiri. Hehehhe. Actly, rumah sewa kitorg ni memang betul-betul dekat dengan padang. Padang ni pulak memang ramai orang buat aktiviti. Setakat saya duduk ni, macam-macam game persahabatan main kat sini. Dan yang paling best, kalau kitorg nak main badminton, tak payah nak sewa mana-mana court. Kat sini main free jek. Lagi pun kejiranan kat sini pun best.




So, hari Jumaat tu tengok-tengok ada beberapa khemah naik. Suami usha. Katanya ada sukaneka. Then, hari Sabtu, saya gagahkan diri bangun pagi. Suami pun dah pergi kerja. Kejut si kecik. Ajak mandi. Sarapan dengan mak kat warung malas nak masak. Jalan kaki je sebab warung tu pun dekat simpang tepi rumah je. Terus lah bercanda layan anak kecik tengok budak-budak taska beraksi.




Kitorg pergi dalam pukul 9.30. Balik dalam pukul 12. Tak tengok sampai habis pun sebab kesian si kecik dah mula menguap-nguap. Lagi pun dah panas. Balik rumah terus tido masing-masing. Saya bangun dalam pukul 2 tu acara masih lagi tak habis.




Masa ni diorg tengah senam robik. Hehehehe. Kelakar






Masa ni pulak, setiap taska kena buat persembahan masing-masing. Kelakar jugak. Semua sekali ada 5 buah taska. Ni yang saya kira la. Macam-macam game ada. Ada tu, acara untuk 2-3 tahun. Serius masa ni tak terfikir game apa yang budak sekecik ni boleh main kan. Rupanya, acara mencari ibu atau ayah. Hahahaha. Kompom lah boleh kan.





And presenting student from taska nenek. Taska ni terima sorang je ye student. No more. So, semua persembahan dia buat sorang. Terer budak ni. Hehehehe

4 comments:

fazilzura said...

ni join jimba2 jgk le ye

sedetik lebih said...

cucu yang manja ngan nenek.. hehe

i.S.m.A~n.A.d.i.A said...

eh, xkan no more?? adik2 adam nk letak mane??haha

~aSFaLiZa~ said...

zura : ha la. saja2 join


asmah : cucu lain pun manja gak


nadia : itu blkg kira