LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

May 24, 2011

Takut Nak Pergi Interview


Ni nak cerita pasal nak pergi interview noks. Huhuhu. Banyak-banyak benda, benda ni je yang saya takut. Hish memang takut lah.




Pendek kata kan, kalau diberi pilihan suruh saya mengandung dan beranak time nak pergi interview, saya rela kot nak beranak lagi sekali. So nak bagi tahu, saya memang takut nak pergi interview.




Lantak lah orang nak kutuk aku. Tapi kalau bab lain, berani je. Kasi lah saya buat bedna lain, memang berani. Takat nak pergi mana-mana kaunter nak buat aduan rakyat pun berani. Tapi tang interview tak tahu mana pergi kekuatan tu semua.




Selalunya kalau dah sampai mana-mana cmpny tu kan, saya punya istifar memang berbakul-bakul lah. Jari jemari ni dah macam ais. Muka lak bukan main putih tak de darah. Hish.




Then, selalu je positif kan diri, kata, ala kalau tak dapat pun apa ada hal. Bukan aku takde kerja lain sekarang ni. Tak dapat dah la. Nak takut apa. Eh tapi still takut lagi.




Bagi la tips. Bagi lah semangat. Bagi lah kekuatan. Tetttttaaaappp takut!!!!! Macam tarak guna kalau bagi benda tu semua kat saya masa nak pergi interview. 

4 comments:

munna said...

Asfaliza nak pergi interview kerja lain ke.. good luck ye...

~aSFaLiZa~ said...

munna : kak, saya ni mmg selalu je mencari interview. huhuu. tapi takut

Me, Myself and I said...

As..ini bukan takut tapi syndrome gabra yg biasa utk sumer org dlm situasi tertentu..sentiasa +vekan diri..

~aSFaLiZa~ said...

kak syam : syndrom yek. hahahhaha. adeh. penyakit rupanya