LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apr 12, 2011

Malam Ku Tidak Kesepian Lagi

Pertama-tama sekali syukur sangat-sangat pada Mu Allah dengan segala kurnia yang Kau beri. Saya percaya tiap apa yang Tuhan aturkan adalah yang terbaik untuk kita. Betul tak?




Hikmah di sebalik nya kami duduk berjauhan, setelah 8 tahun bekerja shift dari pagi pergi ke petang pergi ke malam akhirnya suami saya normal seperti orang lain. Alhamdulilah. 




Disebabkan isteri nya yang tidak tinggal bersama dan hanya berjumpa hujung minggu sahaja, permohonan suami untuk tukar kepada office hour diperluluskan. Syukur sekali lagi.




Kalau dulu tiap kali suami kerja malam, hujung minggu saya adalah bosan. Macam tak jumpa pun ye jugak. Dah lah balik seminggu sekali. Suami pulak kerja malam. Siang nya tidur je. Now, tiap kali balik jumpa suami, malam ku dah tak kesepian lagi. Suami sentiasa di sisi. Ngehngehngeh.... YESS!!!!!