LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Feb 22, 2011

Perkembangan Mak




Perkembangan mak sekarang masih menjalani mencuci luka pembedahan setiap hari dari hari pertama mak keluar hospital hari tu. Hari pertama Kak Ana hantar mak ke klinik kerajaan kat area Ujong Pasir. Tapi mak kata nurse kat situ buat cincai boncai. Apa nak kata kan? Free. Nak buat macam mana.




So, start esok nya, mak decide nak pergi klinik bayar je. Klinik apa entah Kak Ana hantar. Klinik Doktor Halim kot. Halim mana pun tak kenal. Huhuhu... So, far masa proses mencuci doktor bagi la kalau kita nak tengok sama. Tak macam klinik kerajaan tadi. Diorg tak izinkan kita masuk tengok.




Sejujurnya setakat ni, saya belum pernah join lagi diorg pergi cuci luka kaki mak tu. Wekend lepas memang niat nak join. Tapi Rayyan Adam tiba-tiba demam. So, kena concentrate kat anak je gamaknya. Mak pulak suruh amik gambar time doktor cuci tu then upload kat facebook. Huhuhu... Tengok lah dulu mak, kalau jantung ni tak gugur. Tataooot sebenarnya.




Now, luka masih belum sembuh sepenuhnya dan membuatkan jantung ni masih berdetup-detup lagi. Masih tak tenteram lagi perasaan ni memikirkan kesihatan mak. Takut mak tipu je cakap dah sihat. Walhal dia menanggung dalam hati. 




Sehingga mak sihat, memang kitorg suruh duduk rumah Kak Ana. Faktor ni memandangkan Rayyan Adam yang semakin bijak melasak. Takut mak tak terkejar dek budak kecik sorang ni. So, diorg masih berkampung la di rumah Kak Ana. Jumaat malam saya akan amik Rayyan Adam kat sana.




That's all. TQ

2 comments:

IbuDhira said...

nape kaki mak As?kena bedah pasal ape? huhuhu..nampak sgt aku terlepas entry nih..nway semoga cepat sembuh.

~aSFaLiZa~ said...

rini : bengkak beb. kena kuman air banjir. hahahha.. sila baca entry sebelum ni