LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Feb 18, 2011

Blog Gelemer


Tetiba rasa blog ni gelemer kejap. Mahu tak gelemer. Sedara mara kat kampung dok pakat sibuk nak tengok blog ni. Hahaha. Alkisahnya semata-mata nak tahu perkembangan mak yang tengah sakit sekarang




Ni taip butir-butir perkataan dengan nada vangga the vassssss... Malu wei malu!!! Makcik pakcik pangah pak long. Tu mak ngah yang kat Singapore pun mahu update terkini adik kesayangannya.




Sila tahu, permulaan blog ini adalah dengan niat syok sendiri tanpa ragu-ragu lagi. Hahahhaha... Makanya bila dah sedara mara turut menfollow, kena lah kaji balik ye segala isi kandungan, tatabahasa, prosakata, simpulan bahasa supaya tiada mana-mana pihak yang kecundang bila membaca isi kandungan blog ini.




Kesimpulannya, vangga pun ada... Malu pun ada. Now dah tak boleh nak buat entry berlebel cacimaki. Ni yang kena buat blog baru khas untuk luahan perasaan ketidakpuashatian supaya tak de sedara mara yang baca. Tak de la. Acah je. Kan dah kata nak insap nak jadi orang baik.




Mak siap cakap, nanti amik gambar mak banyak-banyak lagi. Adik beradik mak nak tengok perkembangan mak kat facebook. Ni la alam maya sekarang. Orang tua pun tahu maklumat di hujung jari je.

4 comments:

gee ryder said...

hahaha abislah kena tulis yg berunsur ilmiah jer pasni

~aSFaLiZa~ said...

gee : tahu tak pe kak. tak de nya nk tulis 18sx lagi. hahahha. cover2

i.S.m.A~n.A.d.i.A said...

hahaaha..gelak guliing2 lg bila ingt balik..hahaha....

~aSFaLiZa~ said...

nadia : tahu tak pe. kelakar je kan