LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jan 26, 2011

Rayyan Adam Photobook - New Born


Yang ditunggu telah tiba. Memang exited bila dah nampak depan mata. Sangat cantik dan best sangat-sangat lah. 1st dulu nak buat sebab hp hilang. Terus cari idea macam mana nak simpan gambar-gambar yang masih ada dalam simpanan. Nasib lah yang ada ni sempat masuk dalam laptop.




So... Jeng jeng....

 






Kredit pic : kedaigambarkami



Serius bila tengok balik pic Rayyan Adam masa fresh lagi, rindu yang amat sangat. Terharu. Sebak. Semuanya ada. Nak-nak lah hasil photobook ni sangat bombastik. Walaupun dengan gambar hp 2mp sahaja. Tetapi... cewah cewah!!! Hahahha. Cantik okkkkk. Berbaloi tau. Memang tempahan seterusnya akan di buat dari semasa ke semasa mengikut kemampuan.


So, siapa-siapa yang berminat boleh je nak tempah kat kedaigambarkami. Now ada promosi tau. Jom jom jommmm...

5 comments:

fazilzura said...

zr pun dh ada wat sekali dgn kedaigambo ni.. tp 1st bukak , 1 helai terlerai , huhuhu sedih bangat.. terus gam balik..

dh lor mahei , bil tercabut tu rs cm sedih uhuhuhu...
nk crik kt kl plak .. kut2 ado yg wat buku ni

~aSFaLiZa~ said...

zura : nape tak minta ganti rugi masa tu? photobook ni ada byk kot kat kl. tgl nak mencarinya je la

KedaiGambarKami, Kluang, Johor said...

asfa & zura: terpaksa komen since zura dah sebut hal ni kan..

actually kami tak tanggung sebarang risiko selepas pengeposan dan tidak akan menggantikan photobook yang damaged/rosak selepas diterima oleh pelanggan..

harap maklum..:) zura, we are so sorry to what had happened to your photobook but we really cannot replace it since it happens after the delivery,due to your own accord...;)

sincerely yours,
catlina

~aSFaLiZa~ said...

kedaigambarkami : tq fyi

Unknown said...

網頁設計 網路行銷 關鍵字廣告 關鍵字行銷 餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ