LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dec 2, 2010

My Baby Also Got Chicken Pox From Me

My baby also got chicken pox from me. Yes. Tuhan nak uji lagi. Now segalanya masih sentimental. Semalam balik tengok Rayyan Adam terus nangis. Air mata saat ini sangat murah la. Macam mega sale pulak. Then hantar pergi klinik. Cium anak puas-puas. Cium anak mana pernah puas kan.



See my baby walaupun sakit tetap aktif. Dia pun tak tahu dia sakit. First, saya ingat dia akan merengek-rengek menahan gatal or pedih. No, this baby very strong. Hope he understand what happens  right now. Tengok lama-lama pic Rayyan Adam tengah tersengih ni makin sedih dibuatnya.




Now, kat bahagian bahu paling teruk kena. Benda nak jadi kan. Walhal memang dah elak pun supaya tak terjangkit. Tapi dah namanya mak. Mana boleh tahan tak peluk cium anak. Maafkan mama sayang buat sayang tanggung sama derita mama. Walau apa pun yang terjadi mama tetap sayang sangat buah hati mama ni. Kamu lah yang pasti akan mendoakan mama bila mama mati kelak. Syukur kerana Tuhan anugerahkan anak ini untuk mendoakan kami suami isteri di sana nanti.


7 comments:

ayah adam said...

anak ayah.. ayah rindu adam, rindu mama.. cian anak ayah sakit ayah xde, tentu adam cari ayah..adam maafkan ayah...mama maafkan abg

~aSFaLiZa~ said...

abg : don't say sorry again. sume salah kita. i luv u so much

kella said...

ooooooooo siannya adam... moga semakin sembuh!

~aSFaLiZa~ said...

kella : tq

sara said...

salam..kak as,dun worry to much k..its better anak kene time baby coz nnt besa2 die tk kene..sbnarnye chicken pox mase dewasa lg bahaya,bole bw maut..in fact,mase baby,immune system lg kuat,so baby tk rase sgt bisa mcm kite yg dewasa ni.

p/s:my baby also br je baik ciken pox..alhamdulillah,kulit die kembali licin.no tompok2 parut..n sakit mmg tk mcm org sakit.happy&ceria..so kak as&hubby be strong k..

~aSFaLiZa~ said...

sara : tq 4 ur support ye. tgk anak sakit mmg sume nya sensitif skrg. huhuhu

Unknown said...

網頁設計 網路行銷 關鍵字廣告 關鍵字行銷 餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ