LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dec 2, 2010

Blog Murung Sementara Waktu

Now tengah cuba membahagiakan blog. Tapi blog ni begitu memahami keadaan tuannya yang sedang dirundung kesedihan. Hope kemurungan ini cepat berlalu. Blog ni menagih keindahan. Menagih kegembiraan. Menagih senyuman Rayyan Adam. Keletah Rayyan Adam. Hope keceriaan kembali seperti dahulu.




Maafkan saya ye blog. Jadikan kamu sebagai blog murung sementara ni. Saya janji, tempoh ni tak lama. Tapi tak tahu sampai bila. No due date. So, kita sama-sama sabar ye. Bila sedih kita tanggung sama-sama. Thanks sebab sudi jadi peneman. Thanks sebab sudi jadi tempat luahan walaupun bukan untuk sepenuhnya. Lagu kat sini pun best. So, kalau siapa-siapa  rasa terganggu boleh tekan stop.




Now, mood memang sensitif. Makan 2-3 suap, ok stop. Bukan tak lapar. Tapi mulut tak nak terima. Hope no gastrik. Tidur pun dah tak menentu. Hmmm bawah mata ni dah hitam pekat likat kot. Pergi kerja no bedak-bedak dah. Pakai baju, pakai tudung, start enjin kereta, jalan. Sampai ofis tengok laptop. No fokus.



Thanks pada kawan-kawan n family yang support me to be strong. I love u so much.

2 comments:

kella said...

laaaa..napa ni asfa!
harap smuanya akan bertukar jadi ok semula!
semoga segala kemurungan berlalu pergi bersama masa yang berlalu..
:)
ok! cuba senyum sikit! haaa.. lawanya dia senyum!

take a gud care ya!

see ya!

~aSFaLiZa~ said...

kella : ok dah senyum dah. tq ye