LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nov 1, 2010

White Horse

1 Melaka ayah Rayyan Adam cari kuda ni. Kedai baby, kedai basikal, shopping complex, banyak semuanya tak memenuhi citarasa. Ada yang rendah. Ada yang tinggi. Ada yang tempang tipu



Ni hadiah Rayyan Adam yang ke satu tahun dari ayah. Sebabnya Rayyan Adam sangat suka main enjut-enjut. Contohnya kalau kita baring, dia akan naik atas perut, lepas tu enjut-enjut macam naik kuda. Ayah boleh la layan. Mama jangan kau harap nak duduk atas perut ni eh. Boleh kuar sume isi perut kat mana-mana lubang yang ada.




Kuda ni best sebeb siap boleh buat bunyi kuda yang sebenar sambil bunyi menunggang kuda. Tak tahu macam mana nak describe bunyi kuda. Cuba korang bayang kan. 



Mama akan cakap mahal binatang ni sebab harga nya RM100 ok. Rayyan Adam dah dapat kuda. Gelang mama bila ayah nak beli ni

2 comments:

mzhany said...

kuda putih...adoiii...kuda putih....adoiii...;)

~aSFaLiZa~ said...

hany : kenapa dgn kuda putih. wei bagi nama wei kat natang ni