LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nov 4, 2010

CONTEST GAMBAR PERCUTIAN YANG MENARIK LAGI TERTARIK!



Nasib baik sempat join this contest coz tarikh tutup nya 5 november sebelum pukul 11.59 malam... So, gambar yang dipertandingkan seperti di bawah ye. Masa ni kami bercuti ke Perlis. Gambar ni disnap depan Gua Kelam. Nampak macam orang dilamun cinta je kan. Memang hari-hari pun dilamun cinta lor. Rayyan Adam tak join masuk gua sebab masa ni dia baru 7-8 bulan kot. Dan saya suka jugak gambar ni sebab masa ni masih maintain kurus kau. Now dah makin naik naik naik dan naik. Last but not list, best tak tengok jari jemari kami bertautan. Huhuhu... Gugur dosa-dosa kecik kami suami isteri.



Siapa-siapa nak join boleh tengok kat blog kojah ye. Hadiah nya malatop. Baju kebaya from Bandung. Tu yang teruja nak join. Harap lah menang. Dapat pasang badan pakai baju kebaya. Lepas tu ada gak fridge magnet from Bandung gak. Best best!!!

10 comments:

eT said...

me xpenah sampai lg gua kelam...hehe
gudluck yer...

~aSFaLiZa~ said...

eT : tq. gua kelam ni best. mcm kat air cond kalau masuk dalam

Jemari Seni said...

Sakan masuk contest...hehehhe Gud Luck aik!

~aSFaLiZa~ said...

js : tgh mood baik pya

nadia said...

Salam kak asfaliza.
Kak, tq sbb sudi comment blog nadia.
Ok kak, actually meh nadia nak terangkan dkt akak keadaan sebenar. Sbb rasa mcm xbest la plak bile akak ckp mcm tu. Ok mula2, nadia nk mntk maaf sbb xmasukkan link akak lagi. Kak, nadia publish entry senarai name giveaway tu mggu lepas.
Nadia ade bgta kat entry tu, if xde name kat list tu, sila tinggal komen.
Kak, akak da komen 3 kali eh? Tp nadia still xpublish link akak.
Mcm ni kak. Nadia bkn xnk publish link akak kat list tu. Tp nadia update once nadia free. Xleh nk update hari2. Xsempat kak. Nadia pon keje. N nadia akn pastikan, semua link tu mmg konpem ada 1 day sblom nadia close date nnti. Xkn hari2 nadia nk bt entry tntg list tu kan.
Akak, nadia rasa agak terhina jgk la bile akak ckp nadia dpt follower hny sbb nadia bt giveaway. Sdgkan akak xtau sblom ni nadia dgn gigih utk usaha utk tambah follower.
Entry 500 tu bkn utk bebangga diri. Seriusly.. Tp bile bc comment akak, terus rs mak aii. Tersentuh kak. Nadia xpaksa pon akak n org lain utk follow nadia.
Mmg nadia mngaku nadia bt contest slh 1 utk tmbh follower tp nadia xde paksa spe2 pon kan?

Dan akak ckp nadia xtau manage contest tu. Btw tq soo much kak. Cuma yg akak perlu tau, xkan nadia nk repeat bt entry list name tu sbb nadia da dcide, 1-2 ari sblom closng date br nk kawtim btol2.
Nadia keje kak. Bkn 24 jam online. Blog hny sampingan.

Ok la kak, tq soo much utk komen akak tu. Mntk maaf klu ada silap kasar bahasa.
Tq kak.

~aSFaLiZa~ said...

nadia : so bila i leave komen mcm tu baru rasa nak respon kan? it's ok. i pun bukan rasa nak menang sgt. cuma rasa terkilan beberapa kali cek u tak de respon apa2. walhal beberapa kali i leave komen. still senyap. so sory ok. tq for ur comment here

nadia said...

kak, xbest la keep arguing mcm ni.. ok kak, nadia terima teguran akak n nadia mntak maaf bnyk2 ye.

nadia akn upkan list nama peserta tu semua sehari sblom tarikh ttp.
dan nadia akan pastikan,
name akak ada. mesti! =)

nadia mntk maaf bnyk2 ye kak klu nadia tersalah or terkasar bahasa.
tp tersentap. skrg da ok. =)

terima kasih utk teguran td ye kak..

~aSFaLiZa~ said...

nadia : it's ok dear. thanks again for ur respon

kojah said...

thanks for participate...

~aSFaLiZa~ said...

kojah : welcome