LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nov 16, 2010

aszbard Yang Tak Suka Baca Email


Seee my inbox??? Berapa banyak yang ada saya tak baca. Tu pun kalau tak delete email from fb or from job street mahu berduyun-duyun lagi inbox tu. Mahu sesak napas. Tebiat ni terjadi sejak ada anak kot. Tebiat pemalas. Gila malas nak baca walaupun nampak tajuk-tajuk tu sangat la best. Biasa husband yang suka buka. Lepas tu membebel apasal saya tak suka baca email. 




Dah tu dah la kan. Kadang-kadang ada email penting memang tak perasan. Tapi mata ni alert jugak la. Kalau nama sender tu lain macam jek. Ha baca la. Kot-kot ada mesej penting. Sorry la yek pada yang nak berkenalan ke, apa ke. Saya ni memang macam ni. Pemalas baca mesej from email. Tapi kalau meseg kat fb laju kau.....



And one more thing... Ni salah satu bukti saya buat kerja tau kat opis. Huhuhu... Tak de lah mengadap email semata-mata.

7 comments:

eT said...

leh tahan byk tuh...
me ari2 ngadap email...xder la menimbun dah skang...
dulu sampai xlarat nk clear...huhu

~aSFaLiZa~ said...

et : huhuu... ni la bukti i buat keje tau kat opis. tak mengadap email jek

i.S.m.A~n.A.d.i.A said...

HAHAH... kita 4ribu kak... lg dasat

~aSFaLiZa~ said...

nadia : msti nadia tak delete notification frm fb kot

Mamamya said...

semoga cpt sihat yer....

i.S.m.A~n.A.d.i.A said...

dh pnat delete hari2.. Ade je..naik bosan dh..huhu

~aSFaLiZa~ said...

mamamya : tq