LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jul 21, 2010

Deco Deco Deco






Sempena nak raya ni kan. Start la merengek-rengek dengan suami nak itu nak ini. Nasib baik dapat. Hahahaha. Hish kalau tak raya tak de nya saya nak beli dulu barang-barang ni. Tunggu masuk rumah sendiri bulan 2 tahun depan. 


Rumah sewa ni pun saya baru masuk bulan 1 hari tu. Memang dari awal rumah ni kosong. Tengok tu langsir pun tak de. Sebab memang dah plan nak duduk rumah ni kejap je. Ni pun baru je 7 bulan kami duduk sini.


Sebelum ni mesti tertanya-tanya apasal lah tv saya dok bawah. Ye, ni baru je beli kebinet tv. Hahhaha. Tu pun sebab fikir nak raya. Tak best la kan orang datang tengok rumah macam rumah setinggan.



Kejap lagi nak pindah berlori-lori lah gamak nya.


4 comments:

Mak Su said...

wah, bolehlah buat house warming :)

~aSFaLiZa~ said...

mak su : eh tak lagi la. rumah kecik je. huhuu

kella said...

uihhh...memang.. kita ni baru pindah umah baru sebulan, memang masa nak pindah tu sangat le menyusahkan jiwa dan raga! uuhhh.. sib baik la sengsara dah berakhir.. pasni takda dah kot pindah randah..sebab dah dok umah sendiri...
takpe.. nanti asfa akan rasa jua..
dinasihati, tak perlu beli byk sangat barang 2 perabot, di khuatiri akan menyusahkan nanti.. :) ala tak lama lagi bulan 2.. faham perasaan itu.. tak sabar nak dok umah sendiri.. :)

~aSFaLiZa~ said...

kella : ni mmg tak de dh nk beli nya lagi. hahahha. rumah sewa ni kecik. ni beli sbb murah. hahhaha. takut rugi kalau tak beli