LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jul 30, 2010

Anmum Essential Langkah 3

Pendek kata minggu ni setiap hari pergi JJ. Entah apa JJ tu bagi manderem agak nya. Jalan punya jalan punya jalan, terjumpa lah promoter ANMUM. Dia nak bagi free sample. Alang-alang Rayyan Adam nak masuk setahun dah ni. Amik je lah sample Langkah 3 tu. Boleh simpan. Sekarang masih Langkah 2 lagi.  




Mula-mula dia nak kasi 1 je tau. Saya kata tak cukup. Then dia nak kasi 2. Lepas tu saya minta 3. Dia kata boleh. Saya nak 4 dia tak bagi. Hahahaha. Gila tamak. Kang aku nak jalan-jalan lagi kat situ buat-buat macam belum dapat. Nanti dapat free lagi.

3 comments:

Lekir said...

hahhahahaha.. kalau kumpul2 mau sekotak.. setakat ni kat mana murah?? kat Family store kotak berkembar tu RM45.90. selalu beli 4 kotak bermakna 8 beg tu. kat Giant RM23.40. Kat mydin lebih kurang tapi selalu kurang stok. Nak amik sekali 8 kotak tak de. so, ada cadangan tempat lain lebih murah???

~aSFaLiZa~ said...

lekir : selalu saya mmg beli kat family store setakat ni yg paling murah. tapi saya kan masih langkah 2 lagi. yg langkah 3 tak survey lagi mana paling murah. oh ye. untuk langkah 2 ni kat family store duyung paling murah setakat ni. kalau tak silap 57 something. ni kalau tak silap sbb saya selalu beli kat family store batu berendam 58.50

Unknown said...

網頁設計 網路行銷 關鍵字廣告 關鍵字行銷 餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ