LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jun 18, 2010

Ni Lah Perangai Dia Sekarang

Ye ni lah perangai Rayyan Adam sekarang. Kalau kat rumah memang saya tak de peluang sangat nak hupdate rancangan internet saya. Kalau tak, ada penyerang tetap nak roboh kan notebook ni.




Ni dia dah start dengan rancangan dia. Mama baru je nak online. Mata nya memang liar memandang scrin notebook. Mentang-mentang wallpaper gambar dia. Takut sangat mama letak gambar orang lain. Sebelum tu saya dah suruh mak berjaga-jaga. Kalau dia nak dekat je dengan saya, mak kena terus tangkap. Tangkap sekuat yang mungkin. Budak ni dah makin kuat membesar bagaikan juara.




Enjen suara dah start bunyik. Mak pun gelak-gelak tengok perangai dia nak kacau saya online. Apa tak nya. Saya kalau on notebook mesti nak melengkar depan tv pada hal tak de meja. Mana dia tak senang nak lanyak belakang badan mama dia. Tak susah dia nak terjah notebook mama.


Last-last mak cakap, kau amik lah gambar anak kau tengah melalak ni. Masukkan dalam internet tu. Masukkan apa ke nama nya tu. Facebook eh? Ha kooooo amikkkk. Mak aku pun tahu jugak la facebook. Pada hal yang mak selalu tengok gambar Rayyan Adam kat blog. Seeeee comel je kan dia buat perangai menangis tak puas hati tak dapat pegang notebook.


6 comments:

cik daisy said...

ape lg mamanyer.. belikan lar sebijik laptop utk rayyan adam.. hikhik! geram betui tgk bdk kecit yg putih melepak nih =)

~aSFaLiZa~ said...

kak d: huhuhu... mmg geram tgk dia

Fielah said...

a'ah la...geram betol tgk adam ni... eiiiiii... siap ko adam nnt :p

~aSFaLiZa~ said...

fielah : hahahhah. nanti adam bersiap sedia tadah tangan. aunty nak bagi duit kan

zteesyahmi said...

lain kali mama main jauh2 skit. tak pun beli lappy satu utk rayyan hehe..

eh nape ade ridsect tepi pintu tu. kang rayyan spray kang..

~aSFaLiZa~ said...

ztee : nampak je eh mata dia ridset tu. baru je sembur semut