LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jun 29, 2010

Kawan Lama

Kawan lama tak jumpa. So, bila jumpa of coz la kita ni exited. Nak-nak kalau dulu-dulu masa sekolah memang rapat.



Sebelum ni kalau sms tak reply ok la kot sebab maybe dah tukar nombor kot. Nak buat macam mana kalau orang suka tukar-tukar nombor ni.



Then, bila ada peluang terjumpa kat mana-mana. Kat tepi jalan ke, kat fb ke. Tanya lah kenapa sombong sangat sekarang. Sinis je jawab nya. Bukannya sombong, tapi lebih baik diam.



Eh. Apa kena mengena. Kalau macam tu seribu kali kau sombong, sejuta kali lah aku ni lebih baik tak payah tegur.



 Saya ni memang sayang kawan-kawan. Tak kisah lah kawan masa bila. Semua pun saya sayang. Nak minta tolong ke apa ke, selagi boleh saya tolong. Saya ni muka je tau sombong. Ramai yang kata macam tu. Muka ni memang tak de manisnya. Tapi tu bukan bermakna sombong.



So, saya nak nyatakan kat sini yang saya sayang kawan-kawan.



6 comments:

Mak Su said...

maksu pun ada gaks kengkawan jenis mcm tu, kita ni sekadar nak keep in touch, huhuhu

~aSFaLiZa~ said...

mak su : tak pe la mak su. mmg kita tak rugi apa2. cuma kita ni memang jenis sayang kwn

nARd eLainY said...

kawan-kawan pon syg kat akak..^_^

~aSFaLiZa~ said...

nadia : saya tahu awk syg saya

Noraide said...

xkanlah ko baru kenal perangai dia mcm tu..

suamihanyisterizuki said...

noraide : tak de la. mcm sombong sgt. tak mcm dl