LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

May 24, 2010

Melaka International Jet Sports Challenge 2010



Niat asal nak minum sangat-sangat cendol. lagi-lagi kalau ada pulut. Sejak minggu lepas lagi. Cari kat area Equine Park tak de. Kat pasar malam pun tak de. So, hujung minggu lepas suami lepaskan hajat saya ni. Sampai kat Klebang cari cendol. Alasan, tempat lain cendol banyak kedai mamak. Saya ni kurang sikit kedai mamak. Sesekali boleh je layan. Hmmm...suami kata, entah-entah mengandung kot. Kot-kot ada Arissa kat perut ni. Mengandung kebendanya kalau baru lepas berdarah.







Suami asyik memandang sinis je saya order bakso. Ada ke dia geli tengok saya makan bakso.








Masa tengah makan dok usha-usha apa pasal lah ramai sangat orang. Siap ada polis bagai jaga sana sini. Rupanya ada ni ha. Melaka International Jet Sports Challenge 2010






Ni sapa tak kenal. Dato Ali Rustam. Ketua Menteri Melaka






Amik kesempatan la bergambar bagai. Nak-nak pulak ada abang hensem nak tolong amikkan gambar kami.







Ni adalah gambar poyo



4 comments:

nARd eLainY said...

huii..msti besh giler klau dpt nek bnda tuh..

~aSFaLiZa~ said...

nadia : tahu tak pe.

Ena said...

alamak aiii!!.

dah lamer benor rasenye tak pekena tekak nie dengan cendol.. nyaman nye tekak kalo dapat time tekak tengah haus kan!..

lame nye tak pe klebang.. huhu..

tak dapat naik bergambo pun jadi la kan.. :)

~aSFaLiZa~ said...

Ena : wah mengidam jugak ke? tu la...berangan je nak naik jet ski ni