LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

May 24, 2010

Gambar Buah Dada Kat HP Suami Kawan Saya


Percaya tak...Kawan saya jumpa gambar ofismate perempuan suami dia kat hp. Kalau gambar biasa tak pe. Ni gambar seksi yang tayang buah dada....



Sentap lah kawan  tu bagai...Saya pun sentap. Emo tak tentu pasal. Perempuan tu kawan saya kenal pulak tu. Selalu lah jumpa kalau ada apa-apa majlis. Pernah jugak diorg suami isteri tumpangkan naik kereta kalau nak pergi apa-apa majlis.




Kesian kat kawan saya tu...Masalahnya perempuan tu dah la kenal. Hmmm tanya-tanya suami dia, suami dia kata ada orang yang send gambar tu masuk dalam hp dia. Eeeee....Saya tak percaya...



Then, kawan saya ni call lah perempuan tu siap maki hamun bagai kata kat hp laki dia ada gambar tetek perempuan tu. Perempuan tu pun sentap. Menafikan. Pun sama balas maki hamun bagai kat kawan saya. Kata tak de apa-apa dengan suami dia.




Erkkkk sebenarnya saya emo. Entah kan betul entah  kan tak suami dia tu... Korang rasa betul ke kalau ada orang yang send gambar tu kat hp suami dia. Ada ke? Nak buat apa tengok gambar seksi ofismate? Nak jatuhkan maruah? Or saja nak  puaskan nafsu? Ni yang  nak maki hamun kat sini ni... Agaknya jantan memang macam ni. Tak puas dengan bini sorang kat rumah




15 comments:

nARd eLainY said...

eee...sangat gatal la itu jantannn..

zteesyahmi said...

hee.. mntak jauh la bnda2 gni jadi kat kita kan? kat asben kita kan.
kalo btul dia dpt dr mne tah2, bt ape smpan?smpai bini terjumpa.tah la ssah nak pcaya. tp tknak bnda ni jadi.. mntak jauh!

..nOj.. said...

sentap disitu!!! hadoi la betina gatal. logiknye nk watpe ambk gambar tetek sendiri? xkisah la utk simpanan sendiri ke kan. tp logik ke?

~aSFaLiZa~ said...

nadia : mmg gatal

ztee : minta kita dijauhkan sama2 ye. mmg persoalannya, kenapa nak simpan?

noj : mmg tak logik kan.. tapi tu la.. betina tu pun tak tahu menahu pasal gambar tu ada kat jantan tu

cik daisy said...

hanya hubby kwn kamu tu je yg tau kisah sebenarnya. maybe betul dia dpt gambar tu dr kwn opis lain. tp BUAYA TAKKAN TOLAK BANGKAI (yes, betina mcm tu layak status bangkai okeh). org dah send, tgk & simpan je lar dlm HP. mintak dijauhkan lar kalo hubby dia yg snap sendiri pic pompuan tu ngan gaya camtuh..

Lekir said...

sabar.. sabar.. tak semua lelaki jahat.. sama jugaklah.. tak semua wanita tu baik..

~aSFaLiZa~ said...

kak d : yg pelik nya...tak de pulak gambar tetek bini dia dlm hp dia

~aSFaLiZa~ said...

lekir : btl...ada jugak bini yg gatal dgn jantan lain kat dunia ni.

kella said...

uiihhh!! mahu tak emo makkkk!!
gambar ape.. gambar tetttt....!!
oh my... harap2 mereka punya jln penyelesaian yg terbaik, moga ada kebenaran yg terserlah! mungkin itu petunjuk awal dari Tuhan kot.. Dia kasi terjumpalah pulak kan.. kalu tak.. tak tahu apa lagi yg selebihnya... ishh... mintak simpang lah...

~aSFaLiZa~ said...

kella : tahu tak pe. mmg minta simpang. semoga kebenarannya yg baik2 saja. kita doa kan yg baik2 utk mereka. harap2 btl la gambar tu bukan suami dia yg punya. kesian kat kawan tu karang

Jemari Seni said...

Eeii! mcm-mcm kegilaan manusia ni la... perlu ker???

~aSFaLiZa~ said...

Jemari Seni : mmg blh jadi cerai berai tau mcm ni

Anonymous said...

Alahai dunia... Sudah byk si suami or si isteri curang pd pasangannye. Semuanya krn TERLALU mesra dgn suami/isteri org di pejabat. Ha. Ini la akibatnya kalau anggap staf ofis teman tapi mesra, xkira time suke2 hati sms, tepon segala. Blum lg kira time kt ofis, mkn sm2, minum sm2. No wonder byk pasangan yg bercerai berai. Ha, pompuan tyg tetek n suami kwn awk yg curg tu la buktinya. Mintak dijauhkan dr kita insan2 yg xberscandal dgn pasangan org nih.. Amin ya rabbal alamin..

P/S: Suamiku ada scandal dlu dgn student pompuannya dr POLITEKNIK KB ms dia mengajar kjt c2.. Aku nak serang pompuan tu, tp jauh di Kelantan da...

~aSFaLiZa~ said...

anon : mmg kurang ajar la student tu tak reti bahasa ke berkawan dgn laki org

Anonymous said...

Hi there to all, how is all, I think every one
is getting more from this web site, and your views are
pleasant in favor of new users.

Look into my webpage: visit the next web page