LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

May 21, 2010

Free Last 3 Days





Godek-godek dapat jugak yang free seats for 3 person. Tahun depan mahu holiday Langkawi pulak. Best-best. Kira hadiah besday tahun depan boleh cari kat Langkawi lah. Saya mahu pergi Mac. Mac kan besday saya. Pandai tak pilih tarikh? Wahhhh untuk Rayyan Adam tarak free. Rayyan Adam belum 24 bulan. Tak aci tak aci. Tiket anak lagi mahal dari mak bapak. Tiket nenek dia pun free tau. So, mahu pergi berempat. Tak sampai hati nak pergi berdua je tinggalkan Rayyan Adam dengan neneknya kesepian. Cewah. Now, tengah survey pulak pekej hotel dengan kereta sewa dengan jalan-jalan kat sana. Ada yang aku tak buat kerja dok mengoogle jek. Ada siapa-siapa nak bagi tahu info? Sila-sila...








5 comments:

zteesyahmi said...

hhihih kite pun tgh menggodek godek ni.tp fri tkdek dh kan...


jum kite terbang!!

~aSFaLiZa~ said...

ztee : nak free bulan 4 n 5 ada lagi kot

Izan Ishak said...

seronoknya nak pi cuti2 malaysia ye!...tumpang happy okay...

Ena said...

bestnyerrr..

ena mulanya plan nak p this month dari awal tahun lepas ke langkawi.. tapi tak jadi sbb jadual en.hubby padat sangat.. kate hubby tahun depan pulak.. uhuk!!

~aSFaLiZa~ said...

Izan Ishak : tq

Ena : ni pun nak pergi tahun depan jugak. meh la kita pegi sama2