LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apr 26, 2010

Pindah

Sejak saya balik HQ, saya memang dah tak de tempat kat sini. Huhuhu. Bunyi macam sedih je. Tak la. Maksud saya, tak de tempat maknanya tak de meja. Tempat saya dulu dah ada orang lain duduk. Maklum lah. Saya kat UTM setahun. Staf kat sini keluar masuk. Maksud nya ada yang berhenti. Ada yang cuti bersalin. Ada pulak staf baru. Maka berangkat lah masing-masing ke tempat masing-masing.



So, managment kena susun atur semula tempat. Yang penting saya dapat tempat best. Ikutkan meja masing-masing kena ada tema masing-masing. Saya ni memang tak reti bab-bab nak hias-hias bertemakan apa-apa. So, temanya kosong je lah...




Ni lah meja saya yang tiada tema. Kosong. Hmmm mayb lepas ni cuma nak letak tema suami dan Rayyan Adam. Huhuhu





 
Gigih mereka mahu mengalihkan sign board

6 comments:

Mak Su said...

tak apa...tema boleh dibentangkan kemudian :)

yang penting, pengalaman. by de way, meja maksu tak der tema, sekali pandang, dorang ingat meja lelaki, hahahaha, tema-less, oops!

~aSFaLiZa~ said...

Mak Su : kalau boleh dpt menang anugerah blh la beriya2 nak main tema2 ni

Ismaliana Bt Sulaiman said...

salam ziarah..lama x dtg cni...kali dtg bersama award...nnti ambik kat blog lieya yert... :)

~aSFaLiZa~ said...

Ismaliana Bt Sulaiman : ye dpt award. tq

gee ryder said...

lama2 best tu nanti

~aSFaLiZa~ said...

gee ryder : mmg tersangat la best. line clear sgt2