LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apr 27, 2010

Hari Gaji Hari Bz

Sangat bz hari ini kerana hari ini hari gaji. Kenapa hari gaji kena bz? Hahahaha. Tak tahu lah kenapa bz sangat pagi ni sampai makan nasi lemak pun kena makan 2 kali. Dah makan sekali, lepas tu berhenti jap. Ni baru je lepas sambung balik.


Mana tak bz. Bos nak pergi US malam ni 2 minggu kot. Saya pulak nasib baik teringat nak cuti 10 dan 11 Mei. Sah-sah lah minggu depan dia tak de. Siapa nak sain. So, cepat-cepat lah siap kan surat cuti jumpa manager dan HR bagai. Nasib lulus. Tinggal tunggu bos je sain.


Then, nak siap kan report lagi cepat-cepat nak bagi En. Shahrul. Nak discus itu ini. Okey. Done.


Before tu dah siap-siap bayar hutang online...Habis sudah duit gaji. Hehehehhe

2 comments:

zteesyahmi said...

awk buat hr ker? payroll?

~aSFaLiZa~ said...

zteesyahmi : eh tak la. maksudnya saya hari ni gaji. tapi dlm masa yg sama saya bz. hr mana ada out station mcm saya