LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apr 26, 2010

Jemput-Jemput Pisang


Jemputlah makan jemput-jemput pisang


1. Sila copy gambar cekodok di bawah

 
 
 


2. Sebutkan nama Penghantar Sarapan cokodok
Hany




3. Bagi tahu kenapa cekodok pisang menjadi sarapan pilihan anda.....

Kalau saya dah betul-betul teringin atau ada tetamu lain baru lah saya buat. Sebab suami tak suka. Katanya hitam. Dia tak tahu, yang hitam tu lah yang manis. Macam saya...
 
 
 
 
4. Tag game ni hanya boleh di post kan pada waktu pagi sahaja. Sebelum lunch hour. Sebab nanti lunch dah makan nasik
 
 
 
 
 
5. Last sekali,pass kan tag game ni kepada 4 rakan-rakan anda yang lain.
 


 

2 comments:

zteesyahmi said...

hah! saya kna tag ke?

oke, tq.. esok2 pagu lagi kite mkn jemput2 ni ;)

~aSFaLiZa~ said...

zteesyahmi : baik lah