LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apr 11, 2010

JELAJAH BLOG IBU



 Semasa saya jalan-jalan at http://www.benashaari.com/


BEN ASHAARI bloger hensem masih lagi menjalankan aktiviti penjelajahannya dengan




Segmen Baru : Jelajah Blog IBU




Ini adalah dunia keibuan yang ada dalam diri saya. Di mana saya akan sentiasa bercerita di sini semata-mata tentang dunia keibuan terhadap keluarga saya

 

Nama pun ibu kan saya ni...So mari lah ramai-ramai jengah

D.U.N.I.A ~aSFaLiZa~

 

12 comments:

BEN ASHAARI said...

worait ..insyaAllah ..ari ni gak saya singgah ... tungguuuuu

Lelord said...

tahniah...dh masuk dlm blog list En. Ben

jujahxo. said...

sgt setuju !!

~aSFaLiZa~ said...

BEN ASHAARI : wow tqvm en hensem


Lelord : salam kenal. tq jugak kat awk n nice to meet u

jujahxo : meh pakat jelajah blog ibu

Mat Gebu said...

salam kenal puan...tahniah menjadi blog "ibu" pertama yg dijelajah oleh Ben....

Nazz@Purple said...

salam perkenalan=)

Ena said...

Salam kenal..

En. Ben siap wat n3 lg tau.. memg best la.. :)

JaJa'Z said...

salam ziarah..do visit mine ok...

Azrul Hisham said...

salam ziarah...

berguling-guling dari blog ben sambil baca entri kat sini...hehe :)

~aSFaLiZa~ said...

Mat Gebu : tq mat gebu. cantik nya pinggan mangkuk


Nazz@Purple : tq. wahhhh pepel nya blog dia


Ena : tq2. bangga ni kejap ada cite saya kat entry en ben


JaJa'Z : terima kasih cikgu! nada seperti dlm kelas yek


Azrul Hisham : nice to meet u. wahhh siap berguling lagi yek

zteesyahmi said...

slm as. ahernya saya rase saya nk try gak la blog ben ni...


ok, mula2 kite put blog ben kt blog kite kan. then mcmne ben akan thu yer? kite kna notify die balik ke? huhu

~aSFaLiZa~ said...

zteesyahmi : eh bukan awk dh buat ke n awk dah buat pembetulan. hmmm just letak gambar dia tu kat entry kita. then, cerita lah nape nk ben jelajah. pasti tgl kan komen kat entry segmen jelajah ibu. entry tu saya dah buat link kat entry ni. try la