LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apr 12, 2010

Beautiful Blogger Award


 
Minta maaf kepada cik majerin daisy sebab baru ni saya menerima award dari anda. Terharu ni dapat award ni. Sob sob sob sob

 
Seterusnya, apa yang perlu dilakukan bila dianugerahkan award ni.. i list 7 things about me:



1. Saya tinggal berasingan dengan suami, anak dan emak 


2. Saya hanya berjumpa keluarga tercinta pada hujung minggu atau hari cuti atau hari kelepasan am, atau public holiday atau mc atau el atau al bla bla bla


3. Saya dah mahir memandu sejak ada kereta sendiri bukan kereta suami


4. Saya suka memasak untuk keluarga hanya di rumah sendiri. Rumah orang lain malas. Sila masak sendiri. Huhuhu


5.  Saya masih ingin mengandung lagi tapi bukan waktu terdekat ini. 


6.  Saya yang suka makan pedas secara extrim


7.  Saya muka nampak sombong tapi sebenarnya pemalu. Hehehehe...


4 comments:

zteesyahmi said...

owh dh dpt award.. saya ni ble ntah org nk bg award hehehe.. lgpun tk pndai sgt ;)

as, saya dh bukak maribinablog blogspot tu kan.. wah! byk nye ilmu kt sne.. tkthu bile nk khatam sume tu.. hahaha..

smpai ahernya saya tk jmpa pun bnda yg nk dibuat tu.. sbb saya pun tkthu ape nme bndanya kalo kire nk type then potong2 lak ayat tu.. huhu..

~aSFaLiZa~ said...

zteesyahmi : alala ciannya. amik la award ni saya bagi


yg potong2 tu cuba tgk kat sini

http://c33ram00n.blogspot.com/2009/06/tutorial-garis-words.html

zteesyahmi said...

as! yea.. saya dh dpt bt tu. senang je rrupenye kalo ikut ceera punyer. hehehe,..

nti nk thanks to awak tau.

eh ye ke bg award tu kt saya? huhuhu. leh laaa letak kt blog saye yer.. tp kan mne kite leh cri image award2 blog ni lg yer?

~aSFaLiZa~ said...

zteesyahmi : image award? saya copy je original award dr pemberi. nak cari lain malas