LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apr 27, 2010

Beautiful Award

ayu.....
 
1. Buat 1 Entry Tentang Award ini (Copy badge "BEAUTIFUL BLOGGER  AWARD"untuk letakkan di blog anda)
 
 
Beutiful? Tak tahu lah saya ni beautiful ke tak. Orang kata, orang beauty ni cepat kahwin. Hahahaha...Betul lah tu
 
 
 
2. Ucap Terima Kasih dan letak link pemberi award pada entry tersebut 
 
 
Of coz la terima kasih banyak-banyak kat pengirim award ni. Sempat pulak beliau pas-pas award.Damyakaudihatiku sangat comel anak-anaknya. Boleh buat calon menantu ni
 
 
 
3. Senaraikan 15 blogger sebagai penerima Awards. Wahhhh banyak nya. Tak larat den. Try my best. Huhuhu...Tak try pun sebab entry ni buat laju-laju macam roket. So, semua kawan-kawan bloger saya pun saya bagi free je award ni
 


11 comments:

Mak Su said...

:D

anda memang beautiful

~aSFaLiZa~ said...

Mak Su : wahhh tq maksu. amik lah award ni sbb awk dh puji saya

nARd eLainY said...

nak gakkk...

~aSFaLiZa~ said...

nARd eLainY : amik, amik jgn tak amik. free je ni

SiTi said...

SaLaM KaK...nnti jAwaB tAg SiTI Ye... =)

~aSFaLiZa~ said...

SiTi : kena tag lagi. baik lah. tq

aibaks said...

tahniah sbb terima anugerah beatiful blogger!

Ismaliana Bt Sulaiman said...

hehehe..yg mana 1 tu m'jadi pilihan hati agaknyer....? :)

~aSFaLiZa~ said...

aibaks : terima kasih byk2. terharu ni. sob sob sob


Ismaliana Bt Sulaiman : tgk la nti rayyan adam nk yg mana. huhuhu. dah mcm selera mawi lak. waaa rayyan adam kecik lagi. baru 7 bulan

miss lolly a.k.a luvfareda said...

hie beauty :)

nak sign :)

~aSFaLiZa~ said...

miss lolly a.k.a luvfareda : wah ni siap nak sain2 ni. nak apa2 ke