LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mar 26, 2010

My First Ever Contest : Muka Garang Si Kecil


MY FIRST EVER CONTEST

MUKA GARANG SI KECIL



Kali ni Rayyan Adam nak join contest lagi. Aksi muka-muka garang gitu. Syarat-syarat ada kat bawah ni kalau siapa-siapa yang nak join jugak. Yang penting muka mesti garang eh



  • Jadi follower blog ini
  • Copy banner kat atas dan letakkan kat side bar blog memasing berserta link ke en3 ini
  • Up load sekeping gambar anak yang umurnya antara 1bulan ke 3 tahun (muka kena serius or garang ye..)
  • Sertakan sekali nama penuh dan manja anak, tarikh lahir, nama ibu bapa dan email untuk dihubungi
  • Dah siap semuanya, tinggalkan komen kat entry ini berserta link sekali
  • Contest ini bermula pada 22 Mac-22 April (sebulan)
  • Sebagai confirmation, aku akan tinggalkan komen kat entry korang
Sekian, segala pertanyaan bolehlah email kepada liennasts@live.com





Sebagai pertaruhan Rayyan Adam letak gambar paling garang sekali. Amacam??? Takut tak??? Garang ni!!! Macam Rimau tau!!!

Nama Peserta : Rayyan Adam Bin Badrulhisam
Tarikh Lahir : 29.09.09
Nama Mama & Ayah : Asfaliza & Badrulhisam
Email : aszbard@yahoo.com

11 comments:

nARd eLainY said...

wahhh...muka garang..tapi mantain encem n comey..good luck adam!

~aSFaLiZa~ said...

tq budak kecik mcm adam

Mama's blog said...

nape yek... tak leh nak access ke mylittleone.blogspot ... blog not found ... rghrggghhh ... garang nyer ...

~aSFaLiZa~ said...

mama's blog : ni add mylittleoneblogspot


http://mylittleone-danish.blogspot.com/


garang eh muka adam. meh la pakat undi ramai2

liennasts said...

alalala.. tomeinya muka garang dia.. terima kaih sudi join contest ni.. Good luck

nARd eLainY said...

akak, nama dh di tag kt blog sy..sile terima award..hehe

~aSFaLiZa~ said...

liennasts : tq


nard : errkk tetiba kena tag di sini

Fielah said...

awwwwwww garang la adam ni.. takooott aunty... tp adam hemsem sgt! ~ huhu

~aSFaLiZa~ said...

fielah: hep biasa dia eh... tapi adam kata tak jadi nak marah sbb aunty puji hensem

gee ryder said...

aduh, garangnye!
takutnye tgk keke

~aSFaLiZa~ said...

gee ryder : ada can blh menang ni