LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mar 22, 2012

Jatuh


Tuku tangkal balik pintu. Budak nakal memang gitu


Dulu-dulu mak selalu nyanyikan lagu ni kalau saya jatuh ke, luka ke apa ke. 


Lepas mak nyanyi, saya pun tengok kat balik pintu. Apa yang ada kat balik pintu tu. Rupanya, tu macam pantun la. Pantun sindir


Now, Rayyan Adam, sila la dengar pantun ni dari mama untuk kamu pula ye sayang


Actly, ni kes terjatuh dalam kereta. Budak baik yang tak nak duduk diam. Masa ni berdiri. Kaki tergelincir. Pap kena radio. Dan hasil nya seperti gambar di atas.


Ayah nya sampai rumah dah gelabah. Kejadian berlaku ketika mereka berdua sahaja. So, balik, tuam dengan ais.


Lepas magrib pergi klinik. Doktor kata tak de apa-apa. Yang merah tu hanya lapisan kulit luar sahaja.


Tapi if ada muntah or demam or kecenderungan beliau termenung khayal, kena follow up semula


So far alhamdulilah dah baik. Kejadian ni minggu lepas lagi. Sekarang dah ok dah.

4 comments:

OgysiJemariSeni said...

Laaa... kesiannyer.

Mamamya said...

aduhhhh...siannya adam...

munna said...

adoi....merahnya..... lasaknya Rayyan ni

Nazz@Purple said...

biasa le..so lpas ni nakal2 lgi tak?hehehe